Њихова сарадња је и те како уродила плодом, те је њихова заједничка песма била прави хит тог лета, а репер је сада по први пут проговорио о лошем односу са певачицом, те је навео да га је Павловићева понижавала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не осећам се испоштовано с њене стране, ни ја, ни нико од нас. На људској, па онда на свим осталим основама. Не може мене неко да инспирише и да ја правим нешто ново с неким с ким се у друштву осећам... Знаш оно неко те понижава буквално - рекао је он у подкасту "Постер".

Иначе, Милица је такође једном приликом открила да јој Албино није честитао на објављивању албума, где се између осталог налази и ова њихова нумера.

 

 

- Није ми честитао, а могао би! Сви знамо колико је тешко направити албум. Треба оправдати очекивања публике. Обрадовало би ме да ми честита! Ја, ево, њему честитам на свему што ради, све је то мени симпатично. Драго ми је да сам препознала његов таленат, ту песму сам могла да купим и отпевам сама. Хтела сам да скренем пажњу јавности на њега, он је преталентован. Ретко ко је познавао тад његов рад, хтела сам да му помогнем. Ја се надам да сам му помогла. Данас сигурно многи не би снимали дуете са њим да нису чули песму "Шећеру" - истакла је Милица тада за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: