Међу њима нашао се и певач Сани Ибраимов са супругом Наталијом. Они су били у толикој неимаштини да сину Дејану нису могли да приуште слаткише. 

- Били смо толико сиромашни да смоки детету нисмо имали да купимо. Из куће сам излазио у једном таквом разочарању. Толико сам био у тешкој позицији да када бих на улици нашао 20 динара, што је као 200 динара у данашњој вредности, узео бих тај новац, отишао у продавницу и купио хлеб, млеко и смоки - признао је Ибраимов у емисији "Карте на сто".

Недавно се породила и ћерка Андрије Ђоганија, Бакија, а тим поводом се огласио и његов пријатељ Сани који је био састав групе "Трик ФX":

Сани је истакао да је изненађен јер није знао да је Бакијева ћерка трудна, а није ни саопштио да је постао деда: 

- Породила се Бакијева најстарија ћерка Анђела. Ми њу нисмо видели дуго и баш смо изненађени јер ни ми нисмо знали да је трудна. Управо сада причам са Натом, не знам да ли имам њен број телефона да је позовем и да јој честитам. Баки је чудан неки деда, није се ни јавио, нити нам је јавио да је постао деда, човек је катастрофа - истакао је Сани. 

Фото: АТА имагес

 

- Не знам шта да кажем, углавном Наталија и ја, као неко ко зна Анђелу од како је била мала, можемо да кажемо да нам је драго што је постала мајка и јако смо срећни због ње. А да ли је деда срећан због тога што је постао деда не знамо јер се не чујемо са њим. Нека је дете живо и здраво и нека живи сто година и нека је Анђела жива и здрава - закључио је Ибраимов за домаће медије. 

БОНУС ВИДЕО: