Четрдесетшестогодишњи мушкарац из Букурешта убијен је синоћ у парку након што је дошао да помогне својој малолетној пасторки.

Мушкарац је на позив пасторке дошао у парк јер су је окружиле две тинејџерке које су пак, успут позвале у помоћ и два шеснаестогодишњака.

Након што се мушкарац појавио, покушао је да отера младиће и девојке, али су они желели да и њега науче памети пошто им се његова пасторка "опасно замерила".

Уследила је шокантна туча где су момци ударали по глави и телу несрећног човека који је пао на земљу.

Ни то им није било довољно те су откинули две тешке гране и њима су га тукли до смрти. 

Видевши да је човек највероватније мртав, дали су се са девојкама у бег, али их је полиција после два часа опсежне потраге лоцирала и привела.

Што је још горе, ужас се догодио у парку у центру Букурешта око 17.30 часова и наочиглед пролазника од којих се нико није умешао у тучу, већ су само позвали полицију и хитну помоћ.

Наводно је камера из једног возила снимила напад и тренутак када мушкарац пада на земљу јер више није могао да трпи ударце.

Осумњичени су наставили да га млате по глави све док није престао да се помера, након чега су побегли натраг ка парку, а потом у непознатом правцу.

Они су током ноћи саслушани и наводно су признали злочин.

Њима је данас одређен 24 притвор и требало би током дана да буду саслушани код истражног судије.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: