Kako je saopštila lokalna policija, kuća Argentinca u atinskom naselju Kifisija opljačkana je oko 23.30, javlja Tanjug.

U saopštenju policije ističe se da su dve osobe, koje još uvek nisu identifikovane, razbile balkonska vrata i provalile u kuću. Posle uviđaja utvrđeno je da je ukraden sav novac koji se nalazio u kući, kao i skupoceni sat marke "roleks".

Bivši košarkaš Crvene zvezde je nekoliko časova pre pljačke postigao devet poena, dva skoka i dve asistencije na utakmici Panatinaikosa i Makabija, na kojoj je Panatinaikos poražen.

Inače, doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza je u ljubavnoj vezi sa srpskom odbojkašicom Milica Tasić. Oni su prošlog leta potvrdili da su zajedno, a za sudeći po objavi na društvenoj mreži Instagram, Milica je za vreme upada razbojnika bila u "Oaka" areni i bodrila je svog izabranika.

 

 

Prelepa Srpkinja je pomogla košarkašu da izađe iz depresije posle raskida dugogodišnje veze početkom ove godine, što se odrazilo i na njegove igre na terenu.

 

 

Podsećamo da je tada Vildozu ostavila Anaira Hihon kada je u javnost procurio snimak iz noćnog provoda na kome se on video okružen drugim devojkama.

Argentinskog reprezentativca je tada prekid veze jako pogodio, na društvene mreže je kačio tužne objave, dok je na terenu pao u formi što se odrazilo i na rezultate crveno-belih, pre svega u Evroligi.

BONUS VIDEO: