Pevačica je oduševila prisutne u crnoj odevnoj kombinaciji. 

- Naravno da ne.To može na nastupima, ali ne znam ni da li tamo pevam narodnjake.

Kako se danas pravi slična muzika, Goca je dala svoje mišljenje o njoj i otkrila šta nedostaje:  

- Nedostaje emocija. Sve se pravi da nekako bude kompijuterski. Ja gledam da pevam sve u tejku, jer kad se pravi preko kompijutera i peva se sto puta to upravo gubi to što fali, emociju. Ranije se muzika pravila kad ste besni, tužni, zaljubljeni a danas se muzika pravi da bi se zaradila lova. A lova nema emociju to nije emocija.

Tržanova je istakla da je emocija razlog njenog trajanja na sceni: 

- Pa mislim da da. Ja se uvek obraćam onima koji i dalje nešto osećaju.

Vidi se da je naslednica čuvene pevačice odrasla, a na pitanje, da li joj traži savete,  rekla je: 

- Da. Često je pitam šta da obučem, jer ja sam jedna zarobljenja žena. Ona mi često kaže da sam dinosaurus. Često je pitam za sve jer ja sam ipak javna žena i ne bih volela da jednog dana se moja ćerka stidi mene, to mi je vrlo važno.

Pevačica je otkrila da li je njena ćerka nadarena za pevanje: 

- Hvala Bogu ne. Ali zna druge stvari. Računaljka je nevđena. Ona je fantastičan producent ili organizatorka. Volela bih da nema veze sa ovim poslom jer će uvek biti "Gocina ćerka" što joj ja nikako ne želim. Bez obzira što je odlična i dobra, moraće tri puta više da se bori da ne bi bila "Gocina ćerka". Ona ne želi da se slika i da traži popularnost, uspela je da se odupre tome i ja joj čestitam na tome.

Na pitanje da li se može očekivati poljubac na sceni kao što to umeju da urade Zorica i Kemiš, Goca je odgovorila:

- Zorka i Kemiš su ozbiljni carevi, ja da vam kažem. Moj muž već 13 godina meni čuva leđa i uvek stoji iza mene. On je čovek koji stoji iza kompletne produkcije, tako da ako uspem da stignem do njega i da se probijem kroz njegove bubnjeve, više ću nego samo da ga poljubim jer zaslužuje mnogo više.

(Kurir)

BONUS VIDEO: