Након што су пукли бракови који су трајали више од 20 година, као што је случај са Драганом Мирковић и Тонијем Бијелићем, Харисом и Мелином Џиновић и другима, многи су коментарисали њихове ситуације.

Како на друштвеним мрежама круже разни коментари на њихов рачун, тако су и бројни познати дали своја мишљења о разводима. 

Глумац Миодраг Драгичевић сада је истакао да је противник олаког развода, те сматра да је сада постало "модерно" да брак не опстаје и да мушкарцима и женама одједном импонује да кажу у друштву да су разведени.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да је дошло време где је мало постало модерно да кажеш да си разведен. "Ја сам разведен мушкарац". То је постало тако, јако нешто. "Ја сам разведена жена, ето, имам децу". Некако је то сад постало као у, супер си, знаш - почео је глумац гостујући на телевизији "Инсајдер", па се запитао:

- Па чекај, где је ово да се гаје неки постулати морални, где је пожртвовање? Где је борба? Где је традиција? Где је толеранција? Зар није то у ствари успех? Најлакше је рећи не. Мислим, просто, најлакше је одустати у животу - додао је он.

БОНУС ВИДЕО: