Певачица се присетила како је изгледало празновње у њеном дому пре неколико година. 

- Боба и ја смо много пута за Први мај нашој деци приређивали праву забаву. Пријатељи би дошли код нас са својом децом и направили бисмо праву фешту. Боба, Филип, Стефан и Виктор су увек били задужени за роштиљ, а моје пријатељице и ја за колаче и кифлице са сиром и џемом. Организовали смо разна такмичења у стоном тенису. Музика је трештала, и то она коју највише воле наша деца јер смо морали да се прилагођавамо њиховим укусима. Слушали смо све, од техно музике, преко рокенрола, па све до попа. Наравно, била је ту и народна музика коју сви волимо - искрено је поделила певачица како је раније прослављала празник са породицом. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Она је одрасла у Брчком па се присетила и тадашњег празновања, а родитељи су је научили да ради све кућне послове:

- Са родитељима, братом и сестром сам ишла у природу или на фазанерију, која је била у близини Брчког где сам рођена и одрасла. Обавезно се вртело јагње, а старији су пили хладно пиво. Дечаци су играли фудбал, а ми девојчице смо брале беле раде, од њих правиле венчиће и стављали их око главе. Било је то време апсолутне среће и радости - нагласила је Брена и наставила да описује:

- Живела сам у породици у којој смо радили све кућне послове. Подразумевало се да знамо да окречимо стан. Прозори у то време нису добро дихтали, па сам морала да знам и да стављам траке на ивице столарије. Поред тога, знам и да фарбам врата, шмирглам и мењам осигураче. Бушилицом сам правила рупу у зиду да бих могла да окачим неку слику или огледало. Знам да користим и шрафцигер, чекић и клешта. Не постоји ниједан од тих кућних послова који и данас не бих знала да урадим. Свако то треба да зна јер се никада не зна шта ће вам затребати у животу. Сестра и ја смо везле гоблене, обичне и вилерове. Научила сам и да везем јастучиће, а врло брзо сам научила и да шијем. Сећам се да сам пред неку игранку купила материјал и сашила себи панталоне и кошуљу. Била сам веома поносна на себе - закључила је за крај. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: