Suri Kruz slavi danas 18. rođendan bez svog oca Toma Kruza (61) koji je godinama odsutan iz života svog najmlađeg deteta. Taj gorak razdor velikim delom proizlazi iz odluke Kejti Holms i Suri da prekinu veze sa njegovim kontroverznim scijentološkim uverenjima.

Razdor koji je počeo 2012. prerastao je u veliki zid koji Suri ne želi da sruši. Ona je sada punoletna, može samostalno da donosi svoje odluke i i dok izvori bliski ovoj tinejdžerki kažu da ona još razmišlja o raznim mogućnostima što se tiče buduće karijere, napominju da je jedno kristalno jasno: "Tom Kruz za nju ne postoji".

Foto: Profimedia

 

Na njen rođendan prekida se važna veza koja je postojala između njenog oca i nje, na papiru.

Tom Kruz prestaje da plaće alimentaciju koja je iznosila 400.000 dolara godišnje. Ali čak ni njegova potencijalna finansijska pomoć u budućnosti ne bi uticala na Suri da promeni mišljenje, insistiraju izvori.

Foto: Profimedia, Foto: Despozitofotos

 

"Suri neće imati bilo kakav kontakt s ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da ju je pozvao, ona se ne bi javila. On ne postoji ni za Kejti ni za Suri a njegova ćerka ne želi da se oslanja na njega ni u čemu".

Poručili su: "Ona oseća da ima jednog roditelja, a to je njena majka". Predstavnici Toma Kruza nisu komentarisali ovakve navode.