Bivši fudbaler i sadašnji fudbalski trener otkazao je sve zakazane utakmice i doputovao u Milano, kako bi bio uz najstarijeg sina.

Foto: Profimedia

 

 

Fudbalski as i dalje krije o čemu se radi, nije poznato ni da li se mladom Stefanu, nekadašnjem mladom reprezentativcu Srbije i kadetu Intera, uopšte bolje, a poruke podrške stižu iz svih krajeva sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

Međutim, najveća podrška Dekiju, kao i njihovom sinu Stefanu, svakako je Ana, stub porodice Stanković, posvećena majka i supruga koju Stanković stalno hvali i naziva najvećom ljubavlju svog života.

Ove godine bračni par Ana i Dejan Stanković proslaviće 24. godišnjicu srećnog braka. Zavoleli su se kada su bili veoma mladi - Dejan je imao 19 godina - a legendarni fudbaler je naziva "potezom svoje karijere".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

- Rekao sam da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - ponosno je istakao Stanković u jednom intervjuu.

Iako joj je suprug svetski poznat, Ana ne voli medijsko eksporniranje, već je posvećena porodici i kući. Nakon Stefana, rodila je Dejanu sinove Aleksandra i Filipa, koji se takođe bave fudbalom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

- NJena smirenost, i mir koji imam s njom, to ne može da se opiše. Ona je uspela svoj mir da prenese i na mene i na sinove. Uvek mi na divan način predoči stvari koje ja nisam video - govorio je Deki o supruzi Ani.

Ana je uz Dejana tokom cele njegove karijere, upoznali su se kao jako mladi i, kako on sam kaže, to je bila ljubav na prvi pogled.

- Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao - rekao je Deki jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

NJen brat je nekadašnji Dejanov saigrač, Milenko Aćimović. U momentu kada su se upoznali, Stanković je imao 19 godina i od tada su zajedno nastavili kroz život, odrastali su i sazrevali u paru.

- NJu ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za „Lacio“, skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim - izjavio je on jednom.

BONUS VIDEO: