Ova 65-godišnjakinja se odlučila na neobičan korak usled životne situacije koja je zadesila njenu porodicu, a o tome je govorila u "Jutru" na Prvoj televiziji.

Poslom vulkanizera je počela da se bavi kada se njen suprug suočio sa zdravstvenim problemom, a imali su dve male ćerke. Iako je bilo dana kada je želela da odustane, to nije učinila.

- Svaki početak je težak, ali posle toga, kad naučiš, ide lako, ali bude tu i nekih sitnica koje tada nisam znala. Počela sam zato što je muž imao povredu kičme i morala sam da radim, dvoje male dece... Kad je došlo do te njegove povrede, sve se promenilo - ispričala je Jagoda, danas poznata vulkanizerka u svom kraju, za koju kažu da to radi lakše nego bilo koji muškarac.

Kako priznaje, na početku je htela da odustane jer nije poznavala posao. 

- Ali muž mi nije dozvolio. Bilo me je sramota, mušterija dođe i ja ne znam da uradim posao... Svaku svoju grešku sam plaćala, sada toga više nema - otkrila je.

- Vulkanizer mora da bude spretan pre svega, a jačina mu treba za neki kamion, traktor... Za auto mu je samo potrebno znanje - rekla je i otkrila da su ljudi bili nepoverljivi prema njoj, ali uz pomoć muža, želje i volje koju je imala, uspela je sve.

BONUS VIDEO: