Глумица која је позната по младалачком изгледу није скидала осмех са лица, а позирала је и фотографима који су били на ово градском дешавању.

Фото: АТА имагес

 

Будући да она важи за жену од стила, показала је још једном да не одустаје од тога да буде примећена на неком градском дешавању. Поново је потврдила да је има осећај за моду.

Јана је носила црну креацију са перјем у којој је изгледала као права тренди дива.

Јана има 42 године, а многи тврде да изгледа бар 10 година млађе. 

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, једном је причала како се упознала са партнером.

- Миша и ја смо били комшије, живели смо у истој згради, он на петом, а ја на четвртом спрату. Годину дана било је потребно да се први пут сретнемо, а почетак наше романсе одиграо се у лифту - испричала је Јана, и објаснила како су им се путеви укрстили.

Фото: АТА имагес

 

- Враћала сам се с пута и у лифту сам срела симпатичног младића који ме је насмејао. После првог сусрета почели смо скоро свакодневно да се виђамо, а приликом следеће вожње лифтом разменили смо бројеве телефона. Одлучили смо да се наши родитељи упознају тек на венчању, а и мој тата је Мишу упознао на дан свадбе, као и ја његове родитеље. Константно смо се договарали да се сви међусобно упознамо, а пошто нисам била ту, идеју никако нисмо могли да спроведемо у дело - изјавила је глумица.

- Када се већ приближило венчање, решили смо да се велико упознавање догоди тог 12. августа и испоставило се да је идеја била одлична - закључила је глумица раније за Сторy.