Glumica koja je poznata po mladalačkom izgledu nije skidala osmeh sa lica, a pozirala je i fotografima koji su bili na ovo gradskom dešavanju.

Foto: ATA images

 

Budući da ona važi za ženu od stila, pokazala je još jednom da ne odustaje od toga da bude primećena na nekom gradskom dešavanju. Ponovo je potvrdila da je ima osećaj za modu.

Jana je nosila crnu kreaciju sa perjem u kojoj je izgledala kao prava trendi diva.

Jana ima 42 godine, a mnogi tvrde da izgleda bar 10 godina mlađe. 

Foto: ATA images

 

Podsetimo, jednom je pričala kako se upoznala sa partnerom.

- Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu - ispričala je Jana, i objasnila kako su im se putevi ukrstili.

Foto: ATA images

 

- Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Posle prvog susreta počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a prilikom sledeće vožnje liftom razmenili smo brojeve telefona. Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na venčanju, a i moj tata je Mišu upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje. Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u delo - izjavila je glumica.

- Kada se već približilo venčanje, rešili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična - zaključila je glumica ranije za Story.