Симпатична водитељка "Слагалице" Јелена Симић више од две деценије ужива у љубави са супругом Драганом Симићем.

Јелена са 18 година старијим мужем има двоје наследника. Пар је 2010. добио ћерку, а 2020. изненадила их је вест о Јелениној другој трудноћи. Тада је на свет стигао и син.

- Од тренутка када се Уна родила мој живот је испуњен на најлепши могући начин. Увек сам мислила да сам ја мама једне девојчице којој могу да се посветим потпуно и да је то у складу са мојим могућностима. Супруг и ја нисмо планирали друго дете, али Уна је последњих година стално говорила да је њена највећа жеља у животу да добије брата или сестру. Када сам мало размислила схватила сам да сам себична, јер знам колико мени моја сестра значи, колико смо упућене једна на другу. Прижељкивала јесам да други пут постанем мама, али сам мислила да то више није могуће. Када смо сазнали за лепу вест, била је то велика радост у нашој породици - испричала је својевремено за "Wаннабе Магазин" Јелена, која је друго дете родила у 41. години.

Фото: Принскрин/Инстаграм/_simicjelena/Принтскрин/Јутјуб/Slagalica

 

 

- Наш брак је заснован искључиво на љубави. Драган и ја смо дом градили заједнички - истакла је недавно водитељка, те навела да са Драганом нипошто није из користи.

- Што се каријера тиче, дешавало нам се да је средина упућивала отровне стрелице на једно од нас преко леђа оног другог. Није ту било никакве користи. Једина мера до које ми држимо је мера љубави - казала је Јелена тад за "Хелло".

За супруга има само речи хвале

- Свако разочарење лакше поднесем са њим. Велика ми је подршка. Воле га и моји пријатељи, увек ми напомињу да не долазим без њега - навела је она.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_simicjelena's profile picture _simicjelena

 

 

- Драган је жива енциклопедија. Импонује ми да живим са тако паметним и духовитим човеком. Стално се шали, често и на мој рачун. Поседује огромну енергију и људску доброту, а на првом месту је савршен отац нашој деци - казала је била Јелена.

Драган Симић (62) је, иначе, професор на Факултету политичких наука. Јелена на друштвеним мрежама неретко дели фотографије са емотивним партнером, а у коментарима им често поручују да су идеалан пар.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: